LOLIGO: децентралізована екосистема

Вплив капіталізму надійно увійшло в глобальну економічну модель, в результаті чого стали з’являтися великі міжнародні інститути і транснаціональні корпорації. Такі «мастодонти» бізнесу задали напрямок розвитку багатьох інших проектів і стартапів, що з’являються в останні десятиліття.
Весь малий і середній бізнес об’єднує одна мета — потреба в капіталі.
uiu
Капітал залежить безпосередньо від фінансування, починаючи від особистих вкладень в проект, закінчуючи інвесторами та великими капіталовкладеннями з боку банків. Поява і еволюція інтернету дозволило стартапам створити нові способи залучення коштів, в результаті чого з’явилася така річ як краудфандінг.
Даний процес зазвичай організовується через будь-яку площадку і просувається через соціальні мережі. За допомогою нього підприємці і творці стартапів можуть збирати кошти на створення проекту і ці кошти розподіляються вже не від великих інвестиційних компаній, а безпосередньо від фізосіб.
В якості заохочення передачі грошових коштів таким чином всім інвесторам пропонуються різні бонуси: починаючи від знижок, пільг або частини акцій компанії, закінчуючи екзотичними елементами, наприклад вказівки імені інвестора на продукті.

Ця концепція успішно працювала довгий час, однак все змінилося після появи криптовалюта. Зокрема, великий внесок у формування нового варіанту залучення капіталу вніс блокчейн проект Ethereum, який запропонував проведення ICO — первинного розміщення монет. Фактично ICO є аналогом IPO — первинного розміщення цінних паперів на всесвітніх біржах для залучення інвестицій. У такому новому форматі збір коштів проходить через ICO, в яку зацікавлені інвестори вкладають свої кошти, в результаті чого отримують токени або монети. Вкладення зазвичай можна здійснювати через фіатние гроші або через основні криптовалюта — біткоіни, ефіріум, лайткоін і так далі.
Важливо відзначити, що інвестування в ICO є дуже ризикованим, тому що команда творців, яка проводить цю подію, може виявитися шахраями або просто некомпетентними, в результаті чого проект через поганий управління або фінансових махінацій буде закритий. Для того, щоб виправити цю несправедливість і налаштувати порядки проведення ICO в розумних межах, створюється цікавий проект LOLIGO, про який я далі розповім.
uu
Loligo створює децентралізовану платформу для всіх ICO, яка буде справедливою, заснованої на блокчейне і технології peer-to-peer. Дана платформа зможе захистити права інвесторів, а також їх інвестиції від різних зловживань в залученні коштів з боку творців проектів і членів їх команди.
Все це буде можливо завдяки використанню смарт контрактів, які дозволять відновлювати невдало залучені кошти відповідно до графіка цього проекту.
Loligo дозволить використовувати як громадські, так і централізовані підходи, приносячи найбільшу користь. По факту це буде криптовалюта, заснована на публічному блокчейне з відкритим вихідним кодом, який буде виступати в якості основного регулятора всіх операцій, сприяння і допомагаючи всім урядам прийняти технологію ICO.

Токен Loligo зможе майні і є більш екологічним, ніж його «старші брати», споживаючи набагато менше електроенергії. Майнер зможуть продавати токени на підтверджених кріптобіржах, а інвестори зможуть використовувати їх же в зборі коштів на інші ICO проекти.
uuty
Пропоновані послуги Loligo:
— Повний запуск ICO. Містить в собі технічну експертизу, розробку проекту, а також планування і просування кампанії.
— Послуги аналізу і захисту. Експерти Loligo завжди будуть проводити ретельну перевірку чергового засновника ICO і його передісторії. Вони також приділять свого часу вивченню всіх аспектів проекту, які включають в себе технічну документацію, корисність проекту, відповідність запитаної суми і багато іншого.
— Сервіс регіональної взаємодії. Пропозиції для кожної країни різного набору утиліт для моніторингу фінансового стану рахунків і прийняття різних заходів при виявленні шахрайських схем.
ttry

Website: https://loligo.co
Вайтпейпер: https://loligo.co/assets/doc/LOLIGO-EN-V0.68.pdf
ANN Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4847741.0
Telegram: https://t.me/loligoico
Medium: https://medium.com/@Loligo_co

Bitcointalk Username: nightl
Bitcointalk Profile Link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1253145

Оставьте комментарий